מתכונים


ירקות כבושים קלאסיים
מתכון פשוט וקל לירקות כבושים אבל כזה שמצריך סבלנות לפני שזוכים לאכול את התוצרים. תוספת מדהימה לכל ארוחה.

קורנדביף מבושל
המנה הקלאסית של קורנביף מחזה בקר מצריכה בריין (השריה במי מלח), כבישה יבשה במלח, ואז עישון/צליה. זה תהליך ארוך, מסובך ובד”כ צריכים הרבה כשלונות עד שמצליחים לדייק איתו.
לכן אני אתן מתכון יותר פשוט שתמיד מצליח, לקורנביף מבושל.

בולונז עם חזה אווז
תבשיל של בשר טחון הוא הבסיס להמון מתכונים אחרים, החל משקשוקה ועד פאי רועים. או סתם עם ירקות בתנור.

מרק מינסטרונה פליאו
מרק מינסטרונה הוא מרק איטלקי עשיר שבאופן מסורתי מכיל ציר בקר, קטניות, ירקות שורש ותבלינים ועל פי רוב גם פסטה. אבל ניתן להחליף את הפסטה באורז או פשוט לא לשים אותה במתכון.

אצבעות שניצל אפויות שילדים ומבוגרים אוהבים
עוגות הן תמיד בתחום האפור של הפליאו, אבל מדי פעם הן יכולות להשתלב בתזונה. ואם תפחיתו את ההמתקה, יהיה לכם לחם פרג!

פשטידת פטריות ובצל
פשטידות הן דרך נפלאה לקחת אוכל ביום מחוץ לבית, לארח באלגנטית או פשוט לאכול לבד הכל.

שווארמה ביתית במכשיר ייעודי (וגם במחבת)
החלטתי לשתף אתכם בכמה מתכונים קלים וטעימים לשווארמה במכונה ביתית, ובסוף אפילו טריק קטן להכנה במחבת ללא מכשיר.

מג’דרה – אורז עם עדשים
גם אורז וגם עדשים הם מקורות עמילן טובים, טעימים ובריאים, כחלק מתזונה מאוזנת. זו הגרסא האובר מושקעת.

סירות בטטה אפויות בציר בקר
תוספת קלה ופשוטה לארוחה או מרכיב עיקרי בארוחה פחמימתית.
ניתן גם להגיש את המנה עם מטבל דוגמאת איולי או קטשופ כמנת פתיחה או כנשנוש