מתכוני פליאו

מעורב ירושלמי
29/05/2022 אין תגובות
מוקפץ ים תיכוני קלאסי. טעים, זול, משביע ומזין. אחד המאכלים הבודדים שהם באמת מטבח ישראלי מקורי.


ביף ג’רקי (בשר מיובש)
19/08/2021 אין תגובות
ג’רקי זה תהליך ייבוש ושימור עתיק לבשר, שבו מתבלים היטב את הבשר, ומייבשים אותו היטב בחום נמוך לזמן רב. יש המון המון מתכונים ותיבולים.

דג לברק מאודה בעלה בננה
22/07/2021 2 תגובות
מתכון פשוט, מרשים וקצת אחר לדג על הגריל. בזכות האריזה של עלה הבננה שמזכירה את מסעדות החוף במזרח הרחוק.ש

שוקרוט – תבשיל נקניקיות עם תפוחי אדמה וכרוב כבוש
22/07/2021 אין תגובות
מתכון פשוט, שמראה כמה שמדעי התזונה וההמלצות שלהן מפגרות מאחורי המציאות. נכון, לא מאוד יפה אבל טעים בריא ומריח נפלא.

ביף בורגיניון | תבשיל בקר עם יין
08/06/2021 אין תגובות
תבשיל קדרה שהולך מעולה בימים קרים וגשומים כמו שהחזאי צופה לנו. זו הגרסה הצרפתית שנקראת “ביף בורגניון” או בקר ביין. המתכון לעיל הוא מתכון בסיסי ונועד בעיקר לתת את דרך ההכנה, את כל המצרכים במתכון ניתן לשנות ולשחק בהם לפי הטעם