מתכוני פליאו

מתכוני פליאו

מעורב ירושלמי

מעורב ירושלמי

מוקפץ ים תיכוני קלאסי. טעים, זול, משביע ומזין. אחד המאכלים הבודדים שהם באמת מטבח ישראלי מקורי.

למתכון

ביף ג’רקי (בשר מיובש)

ג’רקי זה תהליך ייבוש ושימור עתיק לבשר, שבו מתבלים היטב את הבשר, ומייבשים אותו היטב בחום נמוך לזמן רב. יש המון המון מתכונים ותיבולים.

למתכון

ביף בורגיניון | תבשיל בקר עם יין

תבשיל קדרה שהולך מעולה בימים קרים וגשומים כמו שהחזאי צופה לנו. זו הגרסה הצרפתית שנקראת “ביף בורגניון” או בקר ביין. המתכון לעיל הוא מתכון בסיסי ונועד בעיקר לתת את דרך ההכנה, את כל המצרכים במתכון ניתן לשנות ולשחק בהם לפי הטעם

למתכון