Print
מתכון מרק גנרי
מתכון בסיסי למרק שאפשר להכין על בסיס עוף, בקר או דג ולהתאים (כמעט) לכל הגבלה תזונתית.פירוט נוסף והרחבות מתוארים במיני קורס 'מבשלים פליאו בקלות'
ציוד נדרש
- סיר גדול
- כיריים
רכיבים
בשרים
- נתחים ג'לטיניים של בקר, עוף או דג
ירקות
- כל הירקות שאתם אוהבים
אחר
- מים
- מלח
- תבלינים
הכנה
- בסיר גדול מבשלים את הבשרים במים ומלח עד לריכוך.דגים צריכים בערך חצי שעה, עוף כשעה או שעה וחצי ובקר לפחות שעתיים אם כי עדיף יותר
- לאחר הבישול אפשר להוציא את הבשר ולסנן את המרק (מסיבות אסתטיות בלבד). את הבשר אפשר להחזיר או שלא לפי מה שאתם אוהבים וסוג המרק שמכינים.
- חותכים ירקות לגודל לבחירתכם ומוסיפים למרק יחד עם ירקות. מבשלים 15-30 דקות
- מתקנים תיבול ואם רוצים טוחנים חלקית או לגמרי.
טיפים והערות
פירוט מלא של האפשרויות, הדרכת וידאו ועוד נמצאים במיני קורס ‘מבשלים פליאו בקלות’ שניתן לרכוש מכאן או דרך מנוי ‘פליאו פרימיום’ מכאן