Print
סוכריית ג’לטין גנרי
ממתק ג'לטין יכול להיות דרך נפלאה ובריאה להכניס חלבון איכותי בשילוב עם טעמים צבעים ומרקמים קצת אחרים. זה המתכון הבסיסי.פירוט נוסף והרחבות מתוארים במיני קורס 'מבשלים פליאו בקלות'
ציוד נדרש
- אמצעי חימום כלשהו
רכיבים
בשרים
- אבקת ג'לטין, לא משנה מאיזה מקור
ירקות
- פירות או חליטות לבחירתכם
אחר
- ממתיק לבחירה
הכנה
- ממיסים את אבקת הג'לטין במעט מים קרים
- מכינים חליטת צמחים, מיץ פירות וירקות, שייק או כל קומבינציה אחרת.חשוב להמתיק מעט יותר ממה שאתם רגילים, מאחר ובמרקם של ג'לי המתיקות מורגשת מעט פחות.
- מערבבים את הג'לטין עם שאר הנוזלים ומחממים עד להמסה מלאה, מוזגים לכלים לבחירתכם ומכניסים למקרר עד שהתערובת מתמצקת.
טיפים והערות
בשביל מרקם של ג’לי קשיח היחס צריך להיות 15 גרם ג’לטים לכוס נוזלים. אם רוצים מרקם כמו של ג’לי רוטט, יש לשים כפול נוזלים. וכמובן שניתן לשחק עם יחסי הנוזלים/ג’לטין בשביל למצוא את המרקם הרצוי לכם. פירוט מלא של האפשרויות, הדרכת וידאו ועוד נמצאים במיני קורס ‘מבשלים פליאו בקלות’ שניתן לרכוש מכאן או דרך מנוי ‘פליאו פרימיום’ מכאן