Print

תבשיל ביצים גנרי (שקשוקה ופריטטה)

מתכון גנרי של ביצים וירקות שאפשר להשתמש בו בצורה מאוד מגוונת החל משקשוקה קלאסית דרך פריטטה ופשטידות במחבת.
פירוט נוסף והרחבות מתוארים במיני קורס 'מבשלים פליאו בקלות'
מנה תבשיל ביצים
מטבח בינלאומי
מילת מפתח מתכון גנרי, פריטטה, פשטידה, שקשוקה, תבשיל ביצים
מתכון של איתן בן מיור

ציוד נדרש

  • מחבת
  • כיריים

רכיבים

בשרים

  • ביצים

ירקות

  • כל הירקות שאתם אוהבים

אחר

  • תבלינים

הכנה

  • קוצצים את הירקות ומקפיצים אותם או מבשלים אותם ברוטב
  • מוסיפים ביצים לתערובת כשהן שלמות או מקושקשות

טיפים והערות

פירוט מלא של האפשרויות, הדרכת וידאו ועוד נמצאים במיני קורס ‘מבשלים פליאו בקלות’ שניתן לרכוש מכאן או דרך מנוי ‘פליאו פרימיום’ מכאן

לתגובה