Print
ראגו (תבשיל בשר טחון) גנרי
מתכון גנרי לתבשיל בשר טחון, שניתן להשתמש בו כמו שהוא או כבסיס למגוון רחב של מנות. כפי שמתואר בהרחבה במיני קורס 'מבשלים פליאו בקלות'
ציוד נדרש
- סיר גדול
רכיבים
בשרים
- בשר טחון
ירקות
- שורשים ופקעות
אחר
- מלח
- תבלינים
הכנה
- קוצצים ירקות
- מטגנים אותם במעט שומן או שמן
- מוסיפים בשר טחון ומפוררים תוך כדי ערבוב
- מוסיפים נוזלים ותבלינים
- מבשלים לפחות חצי שעה
טיפים והערות
פירוט מלא של האפשרויות, הדרכת וידאו ועוד נמצאים במיני קורס ‘מבשלים פליאו בקלות’ שניתן לרכוש מכאן או דרך מנוי ‘פליאו פרימיום’ מכאן