Print

עוף עם ירקות בתנור (גנרי)

תבשיל עוף עם ירקות פשוט להכנה בתנור, מסוג המתכונים שכמעט בלתי אפשרי להרוס אותם…
פירוט נוסף והרחבות מתוארים במיני קורס 'מבשלים פליאו בקלות'
מנה עוף בתנור
מטבח בינלאומי
מילת מפתח מתכון גנרי, עוף בתנור
מתכון של איתן בן מיור

ציוד נדרש

  • סוטאז', מחבת ברזל גדולה או תבנית שאפשר להכניס לתנור

רכיבים

בשרים

  • עוף שלם, עוף מפורק, כרעיים, כנפיים, שוקיים

ירקות

  • כל הירקות שאתם אוהבים

אחר

  • מלח
  • תבלינים

הכנה

  • מערבבים את חלקי העוף עם תבלינים.
  • מסדרים ירקות בסיר רחב.
  • מניחים את העוף על הירקות, מכסים ברדיד אלומיניום (או מכסה).
  • אופים על חום של 200-250° למשך כשעה, מורידים את הכיסוי ואופים עד שהעוף מקבל צבע יפה.

טיפים והערות

פירוט מלא של האפשרויות, הדרכת וידאו ועוד נמצאים במיני קורס ‘מבשלים פליאו בקלות’ שניתן לרכוש מכאן או דרך מנוי ‘פליאו פרימיום’ מכאן

לתגובה