Print

בשר בתנור על חום נמוך (גנרי)

מתכון בסיסי להכנת בשרים עופות ודגים עם ירקות בתנור.
פירוט נוסף והרחבות מתוארים במיני קורס 'מבשלים פליאו בקלות'
מנה אפיה איטית
מטבח בינלאומי
מילת מפתח low and slow, אפיה איטית, מתכון גנרי
מתכון של איתן בן מיור

ציוד נדרש

  • תנור
  • סיר או תבנית שאפשר להכניס לתנור ושניתנים לאטימה טובה

רכיבים

בשרים

  • נתח בקר, עוף או דג שלם

ירקות

  • ירקות מגוונים

אחר

  • מלח
  • תבלינים

הכנה

  • מניחים ירקות לבחירתכם בתבנית או סיר רחב
  • מניחים את הבשרים מעל
  • מפזרים קצת מלח ותבלינים מעל
  • אוטמים היטב עם מכסה או באמצעות נייר אפייה ומעליו רדיד אלומיניום
  • אופים בתנור למשך 3 שעות בחום של 150° או למשך לילה על חום של 100°

טיפים והערות

פירוט מלא של האפשרויות, הדרכת וידאו ועוד נמצאים במיני קורס ‘מבשלים פליאו בקלות’ שניתן לרכוש מכאן או דרך מנוי ‘פליאו פרימיום’ מכאן

לתגובה