סלט תרד עם גבינה קשה ותותים

סלט תרד, תותים וגבינה קשה

סלט גורמה קליל וקייצי, נפלא לאירוח או לאירוטח עצמי

מצרכים:

  • חבילת תרד טרי
  • חצי בצל סגול
  • 50 גרם גבינה בולגרית 24% שומן
  • חופן קטן אגוזי מלך
  • חומץ בלסמי
  • שמן זית
  • מלח
  • תותים

הכנה:

  • שוטפים את העלים היטב ומייבשים עם מגבת.
  • את הבצל פורסים לירחים דקים.
  • שוברים את הגבינה והאגוזים בגסות ביד.
  • פורסים את התותים.
  • מערבבים את כל הרכיבים יחד, מזליפים טיפה חומץ בלסמי ושמן זית מגישים מיד.

טיפים ושדרוגים:

  • אפשר להחליף את הגבינה בכל גבינה אחרת שאוהבים או לוותר לגמרי.
  • את אגוזי המלך אפשר להחליף באגוז אחר או לקלות על מחבת מעט.
  • במקום תותים אפשר להשתמש בכל פרי קייצי אחר כמו מנגו או תאנה.

לתגובה

נוצר באמצעות מערכת הקורסים של
 
סקולילנד