סלט תרד, תותים וגבינה קשה לתגובה / מתכונים / על-ידי איתן בן מיור סלט גורמה קליל וקייצי, נפלא לאירוח או לאירוטח עצמי מצרכים: חבילת תרד טרי חצי בצל סגול50 גרם גבינה בולגרית 24% שומןחופן קטן אגוזי מלךחומץ בלסמי שמן זיתמלחתותים הכנה: שוטפים את העלים היטב ומייבשים עם מגבת. את הבצל פורסים לירחים דקים.שוברים את הגבינה והאגוזים בגסות ביד.פורסים את התותים.מערבבים את כל הרכיבים יחד, מזליפים טיפה חומץ בלסמי ושמן זית מגישים מיד. טיפים ושדרוגים: אפשר להחליף את הגבינה בכל גבינה אחרת שאוהבים או לוותר לגמרי.את אגוזי המלך אפשר להחליף באגוז אחר או לקלות על מחבת מעט.במקום תותים אפשר להשתמש בכל פרי קייצי אחר כמו מנגו או תאנה.