סלט גורמה קליל וקייצי, נפלא לאירוח או לאירוח עצמי
מצרכים:
- חבילת תרד טרי
- חצי בצל סגול
- 50 גרם גבינה בולגרית 24% שומן
- חופן קטן אגוזי מלך
- חומץ בלסמי
- שמן זית
- מלח
- תותים
הכנה:
- שוטפים את העלים היטב ומייבשים עם מגבת.
- את הבצל פורסים לירחים דקים.
- שוברים את הגבינה והאגוזים בגסות ביד.
- פורסים את התותים.
- מערבבים את כל הרכיבים יחד, מזליפים טיפה חומץ בלסמי ושמן זית מגישים מיד.
טיפים ושדרוגים:
- אפשר להחליף את הגבינה בכל גבינה אחרת שאוהבים או לוותר לגמרי.
- את אגוזי המלך אפשר להחליף באגוז אחר או לקלות על מחבת מעט.
- במקום תותים אפשר להשתמש בכל פרי קייצי אחר כמו מנגו או תאנה.