Print

תבשיל קדירה בסיסי גנרי

מתכון גנרי לתבשיל קדירה, שנותן את הכיוון להכנת תבשילי בשר וירקות. תבשילי פויקה, גולאש, נזידים ועוד.
פירוט נוסף והרחבות מתוארים במיני קורס 'מבשלים פליאו בקלות'
מנה תבשיל קדירה
מטבח בינלאומי
מילת מפתח מתכון גנרי, תבשיל קדירה
מתכון של איתן בן מיור

ציוד נדרש

  • סיר גדול
  • כיריים

רכיבים

בשרים

  • נתח בשר לבישול ארוך, חתוך לקוביות יכול להיות כל סוג של בשר, וכל גודל חיתוך

ירקות

  • ירקות מגוונים

אחר

  • מים
  • מלח
  • תבלינים

הכנה

  • חותכים את הבשר לקוביות
  • מבשלים את הבשר במים עם מלח ותבלינים למשך כמה שעות
  • מוסיפים ירקות לבישול קצר
  • מתקנים תיבול/מצמצמים רוטב

טיפים והערות

פירוט מלא של האפשרויות, הדרכת וידאו ועוד נמצאים במיני קורס ‘מבשלים פליאו בקלות’ שניתן לרכוש מכאן או דרך מנוי ‘פליאו פרימיום’ מכאן

לתגובה