כרובית שלמה אפוייה

כרובית שלמה אפוייה

מנה יפה מאוד ומרשימה בעבודה מינימלית. נפלאה לאירוח או סתם לאווירה חגיגית

מצרכים:

  • כרובית שלמה
  • חמאה
  • תערובת תבלין גריל

הכנה:

  • מרככים את הכרובית בסיר אידוי או במיקרוגל. אני לרוב מכין במיקרוגל, 7-8 דקות.
  • מניחים את הכרובית בתבנית פיירקס, מפזרים מעל תערובת גריל, ופרוסות חמאה.
  • מכניסים לתנור או לטוסטר אובן עד להשחמה

טיפים ושדרוגים:

  • ניתן לשחק עם התיבול ועם השומן ולקחת את המנה לכיוונים שונים כדי שתתאים לשאר הארוחה, למשל קארי ושמן קוקוס לארוחה אסיאתית.

לתגובה

נוצר באמצעות מערכת הקורסים של
 
סקולילנד