Print
נתח בשר שלם בסיר (גנרי)
מתכון גנרי להכנת נתח בשר שלם בבישול, שנותן את הבסיס ממנו ניתן להכין כל דבר מפסטרמה ומוקפצים ועד צלי קדירה.פירוט נוסף והרחבות מתוארים במיני קורס 'מבשלים פליאו בקלות'
ציוד נדרש
- סיר גדול
רכיבים
בשר
- נתח בשר לבישול ארוך
אחר
- מים
- מלח
- תבלינים
הכנה
- שמים נתח שלם בסיר עם מים ותבלינים
- מבשלים כמה שעות
- מוציאים מהמים
טיפים והערות
פירוט מלא של האפשרויות, הדרכת וידאו ועוד נמצאים במיני קורס 'מבשלים פליאו בקלות' שניתן לרכוש מכאן או דרך מנוי 'פליאו פרימיום' מכאן