שוקרוט – תבשיל נקניקיות עם תפוחי אדמה וכרוב כבוש

Print

שוקרוט – תבשיל נקניקיות עם תפוחי אדמה וכרוב כבוש

מתכון של איתן בן מיור

ציוד נדרש

  • מחבת כבדה

רכיבים

  • 2 נקניקיות איכותיות, שלמות
  • 1 בצל גדול חצוי ופרוס גס
  • 1 תפו"א גדול קלוף, חתוך לאצבעות
  • 1 כוס כרוב כבוש רצוי ביתי, אבל גם שימורים יעבוד
  • 1 כף קימל
  • 1 כוס נוזלי בושול יין לבן/בירה/ציר עוף/ מים

הכנה

  • במחבת כבדה מטגנים את הנקניקיות עד שהן מתחילות לקבל צבע יפה ולשחרר שומן.
  • מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שנעשה שקוף.
  • מוסיפים את תפוחי האדמה לצריבה קלה. מוסיפים את הקימל כדי שישחרר ריח וטעם.ואוכלים מיד.
  • מוסיפים חצי כוס של נוזלים לבחירתכם ומבשלים על אש קטנה במשך 5-10 דקות תוך כדי ערבוב. אם צריך מוסיפים עוד מנוזלי הבישול תוך כדי
  • מוסיפים את הכרוב הכבוש ומבשלים במשך עוד 2-3 דקות.טועמים ומתקנים תיבול

לתגובה