Print
שוקרוט – תבשיל נקניקיות עם תפוחי אדמה וכרוב כבוש
ציוד נדרש
- מחבת כבדה
רכיבים
- 2 נקניקיות איכותיות, שלמות
- 1 בצל גדול חצוי ופרוס גס
- 1 תפו"א גדול קלוף, חתוך לאצבעות
- 1 כוס כרוב כבוש רצוי ביתי, אבל גם שימורים יעבוד
- 1 כף קימל
- 1 כוס נוזלי בושול יין לבן/בירה/ציר עוף/ מים
הכנה
- במחבת כבדה מטגנים את הנקניקיות עד שהן מתחילות לקבל צבע יפה ולשחרר שומן.
- מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שנעשה שקוף.
- מוסיפים את תפוחי האדמה לצריבה קלה. מוסיפים את הקימל כדי שישחרר ריח וטעם.ואוכלים מיד.
- מוסיפים חצי כוס של נוזלים לבחירתכם ומבשלים על אש קטנה במשך 5-10 דקות תוך כדי ערבוב. אם צריך מוסיפים עוד מנוזלי הבישול תוך כדי
- מוסיפים את הכרוב הכבוש ומבשלים במשך עוד 2-3 דקות.טועמים ומתקנים תיבול