קורנדביף מבושל

קורנדביף מבושל

המנה הקלאסית של קורנביף מחזה בקר מצריכה בריין (השריה במי מלח), כבישה יבשה במלח, ואז עישון/צליה. זה תהליך ארוך, מסובך ובד”כ צריכים הרבה כשלונות עד שמצליחים לדייק איתו. לכן אני אתן מתכון יותר פשוט שתמיד מצליח, לקורנביף מבושל.

מצרכים:

  • נתח חזה בקר במשקל של כ2 ק”ג
  • 2-3 עלי דפנה
  • כמה גרגרים של פלפל אנגלי
  • 4 ענפי רוזמרין טריים
  • ממרח חרדל חלק
  • 3 שיני שום
  • מלח
  • פלפל שחור

הכנה:

  • מכניסים את הנתח לסיר ביחד עם עלי הדפנה, הפלפל האנגלי, 2 ענפי רוזמרין וחופן מלח גס.
  • מכסים במים וסוגרים עם מכסה. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה עוד כשעתיים.
  • לאחר שעתיים מוציאים מהסיר, מעבירים לתבנית עם רשת, מורחים בתערובת של חרדל, שום כתוש, מלח ופלפל גס, ושני ענפי רוזמרין חדשים.
  • מכניסים לתנור שחיממתם מראש לחום בינוני (180 מעלות) למשך כ 20-30 דקות.
  • מקררים, פורסים דק והרי לנו קורנדביף.
  • הדרך הזו מתאימה להכנת נקניק קר שפרוס מאוד דק.

טיפים ושדרוגים:

  • אפשר להחליף חלק ממי הבישול ביין או סיידר
  • מי שאוהב בשר יותר רך ומתפרק, שיבשל בסיר ארבע שעות.

לתגובה

נוצר באמצעות מערכת הקורסים של
 
סקולילנד