Print
בשר בתנור על חום נמוך (גנרי)
מתכון בסיסי להכנת בשרים עופות ודגים עם ירקות בתנור.פירוט נוסף והרחבות מתוארים במיני קורס 'מבשלים פליאו בקלות'
ציוד נדרש
- תנור
- סיר או תבנית שאפשר להכניס לתנור ושניתנים לאטימה טובה
רכיבים
בשרים
- נתח בקר, עוף או דג שלם
ירקות
- ירקות מגוונים
אחר
- מלח
- תבלינים
הכנה
- מניחים ירקות לבחירתכם בתבנית או סיר רחב
- מניחים את הבשרים מעל
- מפזרים קצת מלח ותבלינים מעל
- אוטמים היטב עם מכסה או באמצעות נייר אפייה ומעליו רדיד אלומיניום
- אופים בתנור למשך 3 שעות בחום של 150° או למשך לילה על חום של 100°
טיפים והערות
פירוט מלא של האפשרויות, הדרכת וידאו ועוד נמצאים במיני קורס 'מבשלים פליאו בקלות' שניתן לרכוש מכאן או דרך מנוי 'פליאו פרימיום' מכאן