Print
קציצות מבושלות מטוגנות או אפויות (גנרי)
מתכון בסיסי לקציצות אפויות, מטוגנות או מבושלות שניתן לשנות ולקחת אותו לאלף כיוונים. בלי צורך בקמח או ביצים
מנה קציצות
מטבח בינלאומי
מילת מפתח מתכון גנרי, קציצות
מתכון של איתן בן מיור
סיר גדול (לקציצות מבושלות)
מחבת כבדה או סוטאז' (לקציצות מטוגנות)
תנור ותבנית גדולה (לקציצות בתנור)
אחר
- מלח
- תבלינים.1קוצציםירקות.2מערבביםעם בשר טחון.3מתבליםולשים היטב.4מכניסיםלמקרר לחצי שעה לפחות.5מכיניםכדורים.6מבשליםברוטב, מטגנים במחבת או אופים בתנור
קוצצים את הירקות, אם מדובר בירקות מלאי נוזלים סוחטים עודפי נוזלים.
מערבבים עם בשר טחון, מתבלים ולשים היטב.
מכניסים למקרר לחצי שעה לפחות.
מכינים כדורים.
מבשלים ברוטב, מטגנים במחבת או אופים בתנור על 200° (כחצי שעה או עד שמתקבל צבע יפה)
פירוט מלא של האפשרויות, הדרכת וידאו ועוד נמצאים במיני קורס 'מבשלים פליאו בקלות' שניתן לרכוש מכאן או דרך מנוי 'פליאו פרימיום' מכאן