קודם כל צריך עלי בננה, אז אם יש לשכנים כמו אצלי זה פשוט. צריך עלה יפה לכל דג
העלים מאוד פריכים, לכן צריך לרכך אותם טיפה.שיטה אחת היא לחמם אותם מעל אש/גריל במהירות כדי שיהיה טיפה "מושי" ויתגלגלו בקלות.השיטה שאני השתמשתי בה היא לדפוק על העורק המרכזי עם פטיש שניצלים עד שהוא מתרכך, ואז העלה מתקפל בקלות.
בינתיים מכינים את המרינדה - כותשים את השום והג'ינג'ר ומבלנדרים את שאר החומרים פנימה.
הסרתי את הראש והזנב כדי לחסוך מקום בעטיפה (הלכו להקפאה לקראת מרק דגים קייצי).
חרצתי את הדג, ומרחתי עליו את המרינדה.
כל עלה נקשר בחוט שפגט, ועלה על גריל בחום מינימלי (גם כי הנפוליאון שלי חיה רעה בחום גבוה, וגם כדי שהעלה לא יתייבש ויתפורר) לכחצי שעה עם מכסה סגור, כשבאמצע הפכתי את הדגים.
הדגים יצאו רכים, מאודים ועם ארומה לימונית משגעת.