Print

מוקפץ (גנרי)

מתכון בסיסי למוקפץ גנרי שאפשר להכין עם בקר, עוף או דג וירקות.
פירוט נוסף והרחבות מתוארים במיני קורס 'מבשלים פליאו בקלות'
מנה מוקפץ
מטבח בינלאומי
מילת מפתח מוקפץ, מתכון גנרי
מתכון של איתן בן מיור

ציוד נדרש

  • ווק או מחבת
  • כיריים

רכיבים

בשרים

  • נתחי בשר כלשהו חתוכים דק. יכול להיות גם בשר שכבר עבר בישול מוקדם

ירקות

  • כל הירקות שאתם אוהבים, חתוכים לרצועות

אחר

  • תבלינים

הכנה

  • קוצצים את הירקות והבשרים, מסדרים כל מרכיב בקערה נפרדת
  • מסדרים את המרכיבים על פי הסדר, מהקשים ביותר לרכים והעדינים ביותר
  • מחממים שומן בווק, ומתחילים להוסיף את המרכיבים השונים על פי הסדר תוך כדי ערבוב

טיפים והערות

פירוט מלא של האפשרויות, הדרכת וידאו ועוד נמצאים במיני קורס ‘מבשלים פליאו בקלות’ שניתן לרכוש מכאן או דרך מנוי ‘פליאו פרימיום’ מכאן

לתגובה