Recipes

ביף ג’רקי (בשר מיובש)

יום חופש!!!! סוף סוף יום חופש!!!!אז מה עושים ביום חופש? מבשלים כמובן….היום התמקדתי בג'רקי (בשר מיובש). ג'רקי זה תהליךייבוש ושימור עתיק לבשר, שבו מתבלים היטב את הבשר, ומייבשים אותו היטב בחום נמוך לזמן רב, לרוב בשילוב עישון. יש המון המון מתכונים ותיבולים, החל ממרינדות וכלה בתיבול יבש. אני עשיתי בתיבול יבש של טוסקנה, אבל הכל

ביף ג’רקי (בשר מיובש) Read More »

ביף בורגניון | תבשיל בקר עם יין

המון אנשים שואלים אותי מה הכי טוב לעשות עם נתח של שריר לבישול ארוך. יש המון נתחים שמתאימים רק לבישול ארוך כגון כתף (4,5,6), צוואר/צלעות (1,2), שריר רגל (8,17), ואפילו שפונדרה או חזה (10,3).התשובה היא מאוד פשוטה בד"כ, וזה תבשיל קדרה שהולך מעולה בימים קרים וגשומים כמו שהחזאי צופה לנו. יש תבשיל אופייני כמעט לכל

ביף בורגניון | תבשיל בקר עם יין Read More »