מעורב ירושלמי
מוקפץ ים תיכוני קלאסי. טעים, זול, משביע ומזין. אחד המאכלים הבודדים שהם באמת מטבח ישראלי מקורי.
מוקפץ ים תיכוני קלאסי. טעים, זול, משביע ומזין. אחד המאכלים הבודדים שהם באמת מטבח ישראלי מקורי.
ראיתי ששאלו איפה אפשר לקנות בייקון פליאו, ובזול.אז אי אפשר. היה פעם ל"זילבר", והמחיר לא זול. אז איך אפשר?מכינים לבד!*כן, כל אחד יכול. לא צריך שום כלי או מכשיר מיוחד.
יום חופש!!!! סוף סוף יום חופש!!!!אז מה עושים ביום חופש? מבשלים כמובן….היום התמקדתי בג'רקי (בשר מיובש). ג'רקי זה תהליךייבוש ושימור עתיק לבשר, שבו מתבלים היטב את הבשר, ומייבשים אותו היטב בחום נמוך לזמן רב, לרוב בשילוב עישון. יש המון המון מתכונים ותיבולים, החל ממרינדות וכלה בתיבול יבש. אני עשיתי בתיבול יבש של טוסקנה, אבל הכל
המון אנשים שואלים אותי מה הכי טוב לעשות עם נתח של שריר לבישול ארוך. יש המון נתחים שמתאימים רק לבישול ארוך כגון כתף (4,5,6), צוואר/צלעות (1,2), שריר רגל (8,17), ואפילו שפונדרה או חזה (10,3).התשובה היא מאוד פשוטה בד"כ, וזה תבשיל קדרה שהולך מעולה בימים קרים וגשומים כמו שהחזאי צופה לנו. יש תבשיל אופייני כמעט לכל
נקניקיות עוף שילדים אוהבים? פליאו? עוף? ילדים? אוהבים? מרכיב סודי? כן להכל!*הבהרה* המרכיב הסודי אינו ילדים
ממתק ג'לטין יכול להיות דרך נפלאה ובריאה להכניס חלבון איכותי בשילוב עם טעמים צבעים ומרקמים קצת אחרים. זה המתכון הבסיסי.פירוט נוסף והרחבות מתוארים במיני קורס 'מבשלים פליאו בקלות'
מתכון בסיסי למרק שאפשר להכין על בסיס עוף, בקר או דג ולהתאים (כמעט) לכל הגבלה תזונתית.פירוט נוסף והרחבות מתוארים במיני קורס 'מבשלים פליאו בקלות'