מאמרים מחקרים ושיטות תזונה


מחקר ענק בן ארבעים שנה שנגנז חושף את הקשר האמיתי בין שומן מן החי ומחלות לב!
הרעיון ששומן מן החי הוא הגורם העיקרי למחלות לב נראה למרבית האנשים כיום כעובדה מדעית מבוססת לא פחות מחוקי הכבידה של ניוטון. אבל בשנות השישים

הרבה יותר משרציתם לדעת על אנטי נוטריאנטים – חלק ב’
אנזימי העיכול במערכת העיכול שלנו מופרשים אנזימים שונים שתפקידם לפרק את המזון. חלקם מופרשים ברוק, חלקם בקיבה והשאר מופרשים מהלבלב אל המעי הדק ובמעי הדק

הרבה יותר משרציתם לדעת על אנטי נוטריאנטים – חלק א’
כל מי ששמע על תזונת הפליאו יודע שאנטי נוטריאנטים במזון הם גורם מזיק לבריאותנו, אולם מעטים כל כך יודעים מה הם אותם אנטי נוטריאנטים ומה

הצופן התנכי ומחקרי בריאות הציבור
שוב הגיע יום ראשון בשבוע ושוב יצא פרסום שאומר שבשר וביצים אינם בריאים עבורנו. ושוב אנשים מצפים ממני שארגיע אותם ואסביר מה מתרחש מאחורי מסך

האם בשר מסרטן? ומה ההבדל בין מחקר מדעי ובין הודעה לעיתונות?
מאתמול כל האינטרנט מספר בחגיגיות שבשר אדום הפך לחומר מסרטן. לא סתם מסרטן, אלא מזיק ממש כמו סיגריות ואסבסט. אז אחרי שביליתי את מרבית היום

מחקר חדש מצא, מים מסרטנים כמו עישון סיגריות!!!!
במחקר שפורסם בעיתונות המדעית נמצא כי מים מכילים תרכובות של בנזן ומתכות כבדות שגורמים סרטן! כל החומרים שנמצאו במי השתיה נכללים בקטגוריה הכי מסוכנת של גורמי